HTML

aPPle blog

Friss topikok

Linkblog

Az IOS 5 Beta 3 aktiválása regisztrált UUID nélkül!

2011.07.13. 12:41 :: rebelassault

Figyelem! Mindenki csak saját felelősségére alkalmazza a lent leírtakat, a blog semmilyen felelősséget nem vállal az esetleges károkért, vagy hibákért.

 

Gondolom vagyok egy páran akik szeretnétek kipróbálni az IOS 5 Beta 3 -at úgy hogy nincs regisztrálva az UUID -je a készüléketeknek, és fizetni se szeretnétek érte. A megoldás egyszerű, tessék:

1. Letöltöd a redsn0w_win_0.9.8b2 változatát ( linkek: http://www.pressbyte.com/3645/download-redsn0w-v098b2-jailbreak-ios-5-beta-3/ ).

2. A szokásos módszerrel jailbreakeled, de itt már a beta 3 -as ipsw-t talzolód be neki.

3. Innestől a módszer ugyanaz mint eddig, idézek:

 

"Szükséged lesz egy Total Commanderre, illetve egy telepített pluginra amit t-potnak hívnak, így a Total Commanderrel tudsz a fájlrendszerben tallózni. A t-potot innen tudod letölteni: http://code.google.com/p/t-pot/downloads/detail?name=T-PoT.1.1.zip&can=2&q=

Ha ezzel is megvagy akkor elnavigálsz ide: System/Library/CoreServices/ és itt találsz egy plistet: SystemVersion.plist. Ezt a fájlt letöltöd a számítógépedre, majd ott megnyitod egy szövegszerkesztővel és kitörlöd a következő sorokat:

 <key>ReleaseType</key>
 <string>Beta</string>

Ezek után visszamásolod a telefonra és felülírod az eredetit, majd a készülékedet újraindítod. Ha ezzel megvagy és bebootolt a telefon, akkor végig csinálhatod nyugodtan az aktiválási folyamatot, mert be fogja aktiválni."

Tehát ennyi, használjátok egészséggel :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple-touch.blog.hu/api/trackback/id/tr843063158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása