HTML

aPPle blog

Friss topikok

Linkblog

Lehet hamarosan jailbreak?

2010.07.28. 15:09 :: rebelassault

@comex bejelentette twitteren, hogy nem fog várni a 4.1 megjelenéséig, hanem kiadja a jailbreaket. Azt nem lehet tudni mikorra gondolta, de lehet csak pár nap. Ez a jailbreak hasznos lesz mindenkinek, mivel az összes iPhone és Touch rendszert tudjuk vele majd törni.

Mindenki mentse le a 4.0.1 -es SHSH fájlt, még az iPhone 3G tulajok is!

Ez ugyebár július 21. -én történt, azóta semmi hír a jailbreakről. Lehet hogy megvárja az új ultrasn0w -ot?

UPDATE 1: Még mindig nincs az iPhone 4 / 4.0 Spirit2 olyan állapotban, hogy használható legyen.  Továbbá itt egy videó, amelyen Saurikot meginterjúvolják:

 

Update 3: @comex a következőket írta: "FWIW, I am not planning on waiting for Sunday if it’s ready before then; nor am I releasing on Sunday if it’s not ready by then."

Tehát @comex nem vár Vasárnapig, ha addig elkészül a jailbreakkel, akkor ki is adja. Konkrét időpont nincs, ha kész kiadja, viszont ha nem sikerül elkészülnie akkor vasárnap se fogja tudni kiadni.

Egyébként egyre több álhír terjeng a neten.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple-touch.blog.hu/api/trackback/id/tr432182600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása