HTML

aPPle blog

Friss topikok

Linkblog

Fogaskerekek és az Apple.

2012.06.27. 08:22 :: rebelassault

Mint tudjátok, kint van az iOS 6 béta rendszere, és a fejlesztők már tesztelik. Megjelent a béta 2 -es rendszer is, és a szemfüles tesztelők észrevették, hogy ha OTA frissítésként telepítjük, akkor miközben frissít kapunk egy aranyos animációt a fogaskerekekkel.

Viszont nem figyelhettek oda az Apple-nél, mert a fogaskerekek nem nem jó irányba fordulnak, pontosabban a bal oldali nem foroghatna arra amerre a jobb. Ez mechanikailag lehetetlen.

Én nem tudom mit történt az Applenél, de mióta Steve Jobs nincs náluk egyre több kis apróságon véreznek el. Például ott van az új maps ikonja, amelyik simán megölne minket ha követnénk. Persze arról azt is feltételezték már, hogy egy poén de én úgy érzem, hogy ezek inkább figyelmetlenségek. Márpedig az Apple-től ezt nem szoktuk meg.

Mi van veled Apple? Valaki nézzen már a körmére a grafikusoknak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple-touch.blog.hu/api/trackback/id/tr774613952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása