HTML

aPPle blog

Friss topikok

Linkblog

4.0.2 és a Jailbreak

2010.08.14. 09:33 :: rebelassault

Tehát kijött a 4.0.2 az iPhone -ra, illetve a 3.2.2 az iPadr -re. Azt tudni kell, hogy a basebandet nem frissíti ami részben jó hír. A rossz hír az hogy a 3GS és a 4G tulajok nem tudnak majd jailbreakelni a frissítés után. Viszont a 3G tulajok minden további nélkül, ugyanis a 4.0 -ás szoftvert beveszi mellé a redsnOw.

Egyébként a 4.0.2 -es szoftver egyebet sem csinál, csak befoltozza a jailbreakme.com weboldal által kihasznált Safaris hibát, tehát a PDF -es hátsó kiskaput.

Az egészben az az érdekes, hogy az Apple nem támogatja a 2G és a 3G készülékeket, így a Safaris hiba nem került javításra. De ne búslakodjunk, a Cydiába Saurik feltett egy csomagot amivel ezt a hibát befoltozza: PDF Patch.

Továbbá frissült az ultrasnOw is, itt az akkumulátor időt javította a fejlesztő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple-touch.blog.hu/api/trackback/id/tr722220844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása