HTML

aPPle blog

Friss topikok

Linkblog

2012.06.24. 05:18 :: rebelassault

Kérem mindenki olvassa el figyelmesen a cikket, és csak akkor álljon hozzá ha megértette és mérlegelt. Ajánlatos a készülékről biztonsági mentést készíteni. A blog semmilyen felelősséget nem vállal az esetlegesen a módszer alkalmazása miatti problémákért vagy károkért.

 

Mint bizonyára tudjátok, ahhoz hogy aktiválni tudjátok a készüléketeket a béta rendszerrel, fejlesztőnek kell lennetek, és a készüléketek UDID -jének regisztrálva kell lennie fejlesztéshez. Persze vannak fizetős megoldások amik bár olcsóbbak mintha fejlesztőnek állnátok, de nem feltétlen megbízhatóak.

Na de mit tehet az az illető, aki nem akar fizetni azért mert ki akarja próbálni az új rendszert? Azoknak máris megérkezett a megoldás, méghozzá INGYEN! (szeressük az ingyen dolgokat :)

A következőkben leírom hogyan tudjátok feltelepíteni és aktiválni az iOS 6 -ot regisztrált UDID nélkül, és még jailbreakelni sem kell a készüléket.

iOS 6 letöltési link: http://imzdl.com/

1. A készüléketeken legyen rajta az iOS 5.1.1, ha nincs akkor elsőnek telepítsd fel.

2. Dugd rá a telefonod a készülékre, várd meg amíg az iTunes backupol, majd nyomd meg a frissítések keresése gombra. Ekkor az iTunes írni fogja, hogy a készüléken a legfrissebb verziójú firmware van.

3. Nyomd le a shift gombot és tartsd lenyomva, kattints megint a frissítések keresése gombra, de vigyázz ne avisszaállításra hanem a frissítés keresése gombra. Tallózd ki az előzőleg letöltött iOs 6 firmwaret.

A készülék ekkor frissíteni fogja magát és nem restoreolni, így megmaradnak a feltelepített alkalmazások, képek, naptárak, beállítások stb. Így az aktiválás is megmarad, a készülék nem fogja kérni hogy aktiváljuk.

A kérdéseket, észrevételeket a kommentek között várom.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple-touch.blog.hu/api/trackback/id/tr284607389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása